Pravidla použití stránek

Pravidla použití stránek

Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje získané od návštěvníků stránek jsou považovány za osobní a jsou chráněny podle zákona O ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších dodatků a předpisů a předpisů a Nařízením Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ ES.

Od registrovaných návštěvníků požadujeme jen údaje v rozsahu nezbytném pro registraci nebo získání kontaktních údajů pro požadovanou komunikaci (např. kontaktní formulář). Získané osobní údaje jsou zabezpečeny proti zneužití.

Návštěvník je povinen zadávat a udržovat data o své osobě pravdivá, aktuální a správná. Registrovaný návštěvník má právo na

  • Přístup k osobním údajům – možnost získání osobních údajů ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu (první kopie zdarma, další kopie za přiměřený poplatek)
  • Přenositelnost údajů – možnost přenést osobní údaje ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu k jinému správci osobních údajů
  • Opravu – Opravu nebo doplnění osobních údajů
  • Výmaz – Výmaz registrace znamená kompletní odstranění všech dat o uživateli, ale i ztrátu všech výhod a uložených dat s touto registrací spojené
  • Podání stížnosti – u orgánu dohledu, tj. Úřadu pro ochranu osobních údajů, www.uoou.cz

Případně se obraťte na správce osobních údajů: Simopt, s.r.o., Klokotská 121, 390 01 Tábor, simopt@simopt.czwww.simopt.cz, IČO: 15890155. společnost Simopt, s.r.o. je zapsaná v obchodním rejstříku v Českých Budějovicích. Oddíl C, vložka 8136, ze dne 30. 8. 2000.

Některé údaje o návštěvách jsou automaticky shromažďovány pro statistické účely. Jedná se např. o IP adresu, operační systém, verzi prohlížeče a rozlišení obrazovky počítače, ze kterého je návštěva realizována. Tyto údaje jsou následně použity při vedení obecných kvantitativních statistik.

Některé údaje jsou využívány pro zobrazování personalizované reklamy.

  • Dodavatelé třetích stran včetně společnosti Google používají soubory cookie k zobrazování reklam na základě předchozích návštěv uživatele. Certifikovaní dodavatelé reklam třetích stran naleznete zde.
  • Díky souborům cookie může společnost Google a její partneři zobrazovat reklamy návštěvníkům na základě jejich návštěv na webových stránkách a dalších stránkách na internetu.
  • Návštěvníci si mohou personalizovanou inzerci odhlásit pomocí nastavení reklam nebo www.aboutads.info, kde si můžete odhlásit používání souborů cookie pro personalizované reklamy, které pocházejí od dodavatelů inzerce třetích stran.
  • Více informací o způsobu zpracování osobních údajů pro reklamní systém společnosti Google naleznete zde.

Některé části stránek používají pro identifikaci tzv. „Cookies“ souborů. „Cookies“ jsou malé textové soubory, které se ukládají na počítači návštěvníka. Tyto soubory využívá většinou daný server, jež má poté možnost identifikovat návštěvníka, který již portál navštívil. Zároveň „Cookies“ umožňují sledovat jeho chování a následně například zlepšovat nabídku a reklamy pro konkrétního návštěvníka. „Cookies“ nejsou programy, které by mohly způsobit škodu na počítači návštěvníka. Většina internetových prohlížečů umožňuje zakázat používání „Cookies“. Stránky vyžadující „Cookies“ po neakceptování prohlížečem však nemusí vždy fungovat správně.

Copyright

Provozovatelem těchto internetových stránek je společnost SIMOPT, s.r.o., se sídlem Klokotská 121, 390 01 Tábor, IČO: 15890155, zapsaná v obchodním rejstříku v Českých Budějovicích. Oddíl C, vložka 8136, ze dne 30. 8. 2000.

Provozovatel ve svém konání postupuje podle platných zákonů České republiky.

Veškerý obsah a materiály dostupné na těchto stránkách jsou chráněny autorským zákonem č. 121/2000 Sb. Kopírování, úprava a jiné použití je bez souhlasu provozovatele zakázáno a je nezákonné.

Provozovatel neručí za aktuálnost a úplnost informací, věcné a technické nepřesnosti a typografické chyby. Provozovatel může kdykoliv provádět změny obsahu i funkčnosti. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za přímé, nepřímé, mimořádné nebo jiné škody, které mohou vzniknout návštěvníkům stránek v souvislosti s jejich navštívením nebo použitím informací.

Přístupnost

Internetové stránky jsou zpracovány s ohledem na maximální přístupnost obsahu a splňují pravidla metodik Blind Friendly Web (http://www.blindfriendly.cz).

Stránky jsou optimalizovány pro běžně používané Internetové prohlížeče – Chrome, Edge, FireFox, Opera a Safari, rozlišení obrazovky minimálně 1366x768, hloubka barev TrueColor, kódování písma UTF-8.

Stránky jsou přizpůsobeny prohlížení na monitorech stolních počítačů, displejů přenosných zařízení (notebooků, kapesních počítačů, mobilních telefonů a tabletů).

Rozšířené popisky grafických prvků použitých na stránkách umožňují prohlížení stránek pomocí hlasových čteček stránek pro uživatele se zrakovou vadou (postižením).

Nesouhlasíte-li s těmito podmínkami, opusťte prosím tyto internetové stránky.

Používáním stránek vyjadřujete souhlas s těmito podmínkami použití stránek výše uvedeným způsobem.

V Táboře dne 1. 9. 2021.

Zadejte hodnoceníOdeslat hodnoceníHodnocení odesláno
Počet hodnocení115Průměrné hodnocení4.4
Přidejte se k nám na sociálních sítích a neuteče Vám žádná novinka